kísérleti zóna

A Ploubuter Park egy újonnan felfedezett faj vizsgálatát szolgálja. Kialakítása az egyedek természetes környezetben történő megfigyelésén alapul. A lelőhelyük és az emberhez való viszonyuk alapján rendszerezett egyedek igen változatos képet mutatnak a vadon élőktől a fogságba esett vagy domesztikált változatokig, a magányosoktól a csoportosan élőkig, a vad egyedektől az ember közvetlen közelségében élőkön át a mesterségesen szaporított alfajokig.
Ez alkalommal a Duna-part légáramába telepített kontrollált megfigyelőhelyen vizsgálhatjuk a lelkek csoportos viselkedését.
_________________________
The Ploubuter Park is a home of the study of this newly discovered species. The architecture is based on the observation of the natural habitat of the species. Those, which had been categorized by their habitat and their behavior towards human, show a variety of pictures from the wild to the captured or domesticated, from the loners to the pack members.
This time we can study the pack-behavior of these souls in the controlled observation post which was installed in the airflow of the bank of the Danube.

2015. 05. 24.

Megfigyelés: 010 nap


Nézzük együtt! 
Látótér-tágító biciklis kirándulás Juhász Annával, az OFF-Biennále kurátori csapatának tagjával.
2015. május 24. vasárnap 10:30
A túra időtartama kb. 4 óra
Találkozási pont: Jászai Mari tér (északi oldal, park)
Gyülekező: 10:15-10:30 között
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése